Fotograf Nunta Harlau
Servicii foto video

Lica Valentin Photography
Fotograf profesionist de nunta

Portofoliul cu fotografii de nunta

Fotografie profesionala la nunti

Daniela si Alex imbratisati la sedinta foto Lica Valentin Photography fotograf nunta harlau

Echipa noastra ofera servicii profesionale de fotografie si videografie in Harlau, Romania. In anii de experienta ca fotograf Harlau am invatat sa surprind original momentele si emotiile din ziua cea mare.

Cu peste 10 ani experienta in fotografia de eveniment am invatat sa punem accent pe detaliile care conteaza, pentru a surprinde frumusetea si bucuria nuntii. Echipa noastra foto video este dedicata si ne dorim sa oferim servicii personalizate de calitate. Ne dorim ca fotografiile si filmarea nuntii tale sa reflecte cat mai fidel povestea voastra de dragoste.

Ca fotograf de nunta in Harlau inteleg importanta fiecarei nunti si vrem sa va oferim amintiri frumoasa care sa dainuie peste ani. Oferim pachete foto video variate pentru ca oferta noastra sa se potriveasca oricarui buget.

Avem experienta ca fotograf de nunta incat sa va putem oferii fotografii de calitate pentru tot restul vietii. Daca sunteti in cautarea unui fotograf in Harlau pentru nunta, vezi serviciile noastre si contacteaza-ne daca vrei mai multe detalii.

Fotografie si videografie de nunta

Multumesc ca esti interesat de serviciile mele de fotografie si filmare. Daca portofoliul meu foto si video de nunta ti-a placut astept sa ma contactezi pentru detalii legate de preturi si pachete. Daca inca nu ai consultat portofoliul nostru la sfarsitul acestei pagini ti-am lasat un buton care te poate duce la galeria cu fotografii nunta.

Sunt Valentin si mi-as dorii sa fiu fotograf la nunta ta din Harlau, sau din zona Harlaului. Fac fotografie de nunta de peste 10 ani. Am inceput cu fotografia de eveniment in Barlad. Dar de 6 ani locuiesc in Iasi. Am fotografiat la evenimente in multe orase din Romania. Fotografiez in general in toata regiunea Moldovei, asa ca daca esti interesat de o oferta foto video cu preturi accesibile la nunti, botezuri sau cununii civile in orasul Harlau. Contacteaza-ne pentru a-ti spun daca suntem disponibili.

Diana si Mihai se tin de mana pe banca la sedinta foto Lica Valentin Photography fotograf harlau

Oferta de servicii de fotografie si videografie:

Echipa noastra este formata dintr-un fotograf si un videograf – cameraman. Dar daca iti doresti doi fotografi sau videografi (cameramani), aceasta optiune este disponibila. Putem colabora si doar pe partea de fotografiere sau filmare la nunta, botez sau cununie civila. In acest caz putem personaliza pachetele in functie de ce servicii iti doresti. Preturile sunt accesibile si sunt in functie de serviciile foto si video pe care le alegi.

Preturile la pachetele de fotograf sau videograf (filmare) la nunta pleaca de la aproximativ $$$, la botez si cununie civila de la aproximativ $$$. Preturile din oferta sunt pentru toate momentele importante ale evenimentului si petrecerea.