Servicii foto video

Servicii Foto Video nunta

Servicii video (videografie, filmare) nunta – filmare FullHD

Materiale se predau in format digital pe stick personalizat sau pe link-uri de download. La cere se pot preda si pe suporturile dorite de client (dvd, hard disk, etc.)

Servicii foto nunta – fotografii nelimitate editate profesional

Pozele se predau in format digital pe stick personalizat sau pe link de descarcare. La cere fotografiile se pot preda si pe suporturile dorite (dvd, hard disk, etc.)

Servicii Foto Video botez

Alte Servicii

tablou panza canvas lica valentin photography logo 550px

Tablou panza

Tablouri printate pe panza/canvas

Album foto

Album foto (Photobook) personalizat de nunta, botez

Sedinta foto inainte sau dupa eveniment intr-un loc ales de comun acord sau drag tie

Sedinte foto dupa nunta – trash the dress / after weeding

Sedinta foto logodna – save the date

fotografii la minut marturii lica valentin photography logo 550px

Marturii
poze la minut

Fotografii printate la evenimentul tau

fotografie de nunta la sedinta foto in barlad cu mirii

Servicii foto video

Suntem incantati ca esti interesat de serviciile foto video pe care echipa noastra le presteaza. Avem servicii foto video la preturi accesibile.

Avem aparatura profesionala care sa surprinda cat mai original si natural momentele importante ale evenimentului tau. Filmare FullHD cu camera video si aparate DSLR profesionale. Aparate foto profesionale DSLR pentru fotografii de o claritate cat mai mare, culori vii si naturale. Echipamente foto video profesionale: blituri, lampi cu led, trepied, monopied, stabilizator. Toate astea pentru ca ne dorim o calitate cat mai buna a materialelor foto video obtinute. Si pentru ca ne dorim sa fim cat mai buni editam materialele foto video. Pentru ca tu sa poti primii imagini originale cu o acuratete mare a culorilor și o claritate foarte buna.

Avem experienta in serviciile foto video la nunti, botezuri, cununii civile. Chiar daca prestam servicii foto video la o nunta, botez sau cununie civila.  Fiecare eveniment il tratam cu maxima seriozitate pentru ca fiecare client este important pentru noi. Astfel noi dam maximul posibil pentru a primii materiale foto video de calitate. Si atunci cand revezi filmarea sa-ti aduca aminte cu bucurie de acele momente surprinse la nunta, botezul sau cununia civila.

Servicii foto

Daca esti interesat de servicii foto pentru nunta, botez sau cununie civila. Noi avem servicii foto la pret accesibil si putem si personaliza in functie de ce iti doresti.

Servicii video

Daca esti in cautare de servicii video pentru nunta, botez, cununie civila, te putem ajuta. Serviciile noastre video au preturi accesibile dar le putem si adapta nevoilor tale.

Suna daca esti interesat de serviciile foto-video

Contacteaza-ne pentru detalii despre disponibilitate, preturi, oferte!