Business Networking Event 2023
JCI Iasi

Lica Valentin fotograf - Business Networking Event 2023

Ma bucur de fiecare data cand JCI Iasi imi cere sprijinul echipei Lica Valentin Photography pentru a fotografia evenimentele organizate. Si cum nu puteam lipsii ca fotograf de la cel mai important eveniment organizat de JCI in 2023. Am decis sa prezint cateva fotografii care sa reflecte atmosfera BNE 2023.

Trebuie sa recunosc ca nu am vrut initial sa particip la partea de networking 1 la 1. Dar pot sa zic ca experienta a fost minunata. Iar daca JCI Iasi o sa organizeze Business Networking Event si in 2024 voi participa cu siguranta.

Astept cu interes ca fotograf si antreprenor urmatoarele evenimente organizare de JCI Iasi. La care sper sa fiu disponibil pentru a surprinde in imagini atmosfera de la urmatoarele evenimente organizate in Iasi.

Business Networking Event 2023 - JCI Iasi

Echipa JCI Iasi si-a propus sa inceapa anul in forta. Si asta nu oricum, ci printr-un eveniment important pentru comunitatea de antreprenori din Iasi si nu numai. Businness Networking Event 2023 a revenit la Iasi dupa o pauza de 5 ani. Business Networking Event a fost organizat de catre echipa JCI Iasi. Evenimentul a fost ultima data organizat in 2017. Evenimentul din 2023 mult astept de antreprenorii din Iasi si nu doar. La evenimentul de anul acesta au participat antreprenori din Suceava, Botosani, Bacau si Chisinau (Republica Moldova). Partea cea mult asteptata a evenimentului a fost networkingul 1 la 1. La partea de networking timpul de interactiune era de 2 minute. La sfarsitul celor 2 minute se schimbau partenerii.

Adrian Mironescu la Business Networking Event 2023 - JCI Iasi

Speakerii evenimentului au fost 2 persoane cu o experienta importanta in antreprenoriat. Si anume Adrian Mironescu, care este fondator, consultant de brand si designer la Wiron. Wiron o companie de succes in branding si marketing. Wiron cu importante premii in domeniu, cum ar fi Transform Awards Europe Gold Winner si Rebrand 100 Global Awards Winner. Printre cele mai cunoscute proiecte de la Wiron avem, Buzau Open City, ApaVital, ICG si multe altele.

Cristina Cerga la Business Networking Event 2023 - JCI Iasi

Cristina Cerga a fost al doilea speaker la BNE 2023. Cristina a vorbit despre participarea la Imperiul Leilor unde a obtinut 100.000 de euro pentru 40% la suta din WOOBA. Cristina isi doreste sa foloseasca aceasta investitie pentru a extinde WOOBA la nivel international. Cristina Cerga este si presedinte JCI Romania 2023.