Fotograf Barlad - Servicii foto video nunta, botez si cununie civila

Portofoliu foto nunta, botez si cununie civila

Oferta de servicii de fotografie si videografie:

Practicam preturi accesibile la seriviciile foto video la nunti, botezuri si cununii civile in Barlad.

Paul o tine pe Georgiana in brate pe malul raului la sedinta din ziua nuntii cu fotograf lica valentin

Lica Valentin Photography - fotograf profesionist din Barlad

Sunt Valentin si in Barlad am inceput drumul meu spre fotografia de eveniment. Fac fotografii la nunti, botezuri si cununii civile de peste 10 ani. Acum locuiesc in Iasi unde duc mai departe pasiunea mea pentru fotografie. Dar echipa noastra foto video presteaza servicii de fotografie si filmare (videografie) de eveniment in toata tara.

Am studiat arte plastice din gimnaziu pana la facultate. In facultate am descoperit si pasiunea pentru fotografie. Atunci am pus mana pe primul aparat profesional si nu a mai trecut mult timp pana sa-mi cumpar primul aparat DSLR.

Servicii foto video (filmare, videografie) in Barlad

Serviciile foto video prestate de echipa noastra de fotografi si cameramani nunta Barlad sunt diverse. Avem in pachet fotografie si filmare de eveniment (nunti, botezuri si cununii civile), sedinte foto si albume foto.

Folosim echipament de fotografiat si filmat profesional. Avem si accesorii (trepied, stabilizator) pentru camere video si aparate foto profesionale.

Echipa noastra foto video are pachete cu preturi accesibile la nunta, botez si cununie civila. Daca ai consultat portofoliul nostru foto video si iti doresti sa afli daca suntem disponibili astept sa ne scri. Daca vrei sa consulti portofoliul nostru, apasa pe butonul de mai jos care te va duce la galeria video.

costel si giorgiana la sedinta foto mergand pe pontonul lacului prodana cu lacul prodana in fundal

Suna-ne daca esti in cautarea unui fotograf in Barlad

Contacteaza-ne pentru detalii despre oferta, pachete, preturi si disponibiltate.